Tönsberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Du har blivit pappa. Skicka pengar!"

Sommaren 1969 tillbringade Rigmor några månader på Cypern eftersom Bruno då var i FN-tjänst. Hon åkte hem på höstkanten, lika smärt och smidig som hon kommit dit. Ca två veckor efter hennes hemkomst fick Bruno ett telegram i Larnaca. Det innehöll bara vad som står i rubriken, och Bruno förstod inte vad det betydde. Efter telefonsamtal stod det emellertid klart att han hade blivit fosterpappa till en liten grabb på nio månader från Stockholm. Det hade Rigmor ordnat på egen hand utan att den blivande pappan visste något.

Så hade de äntligen fått ett barn efter flera års fruktlös väntan. Christian hade kommit, och han blav snart adopterad och så småningom en fin storebror till sina yngre syskon.

Här poserar bröderna med den äldste sittande.

 

 

 

 

 

 

 

Christian träffade en flicka vars föräldrar kom från Gran Canaria, och efter några år flyttade de till Teneriffa där Christian arbetade åt flickans släktingar. När kärleken tog slut där hamnade han i Norge hos en flicka han träffat på Teneriffa, och de fick en dottar och gifte
sig. Rigmor och Bruno var lyckliga, de hade fått ett barnbarn!

 

 

 

Sandra var under flera år familjens enda barnbarn och alltid i centrum för uppmärksamheten. Här ses hon och mamma Anita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När Sandra var nio år tog äktenskapet slut, men Christian blev kvar i Tönsberg, för att Sandra skulle ha tillgång till båda föräldrarna.